Oksekød er ikke favoritspise i Indien - tja, faktisk så er det forbudt! Køer er hellige for indere - men i mit SU-budgeterede køkken, så må vi trække på oksekød som et alternativ til lam. Opskriften så jeg i et af Jamie Olivers madprogrammer, så der er stærk inspiration herfra!
- Hakket oksekød
- 1 tsk. garam masala
- Gulerødder
Dressing
- 1 skalotteløg
- ½ tsk spidskommenfrø
- 2 spsk. citronsaft
- 1 tsk fintrevet ingefær
- Grøn chili
- Citronmelisse
- Olivenolie
- Salt og Peber
Det hakkede kød steges sprødt i lidt olie og vendes herefter med garam masala. Gulerødderne skrælles og kartoffelskrælleren benyttes til at lave lange tynde strimler af gulerod.
Skalotteløget halveres og skives helt fint. Spidskommen stødes i morter og resten af ingredienserne blandes med løget. Gulerodsstrimler vendes heri.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar