Endnu en Jamie Oliver inspireret ret, hvor jeg har justeret lidt hist og her. Synes virkelig godt om rækkefølgen af smagsindtryk som man får hos denne ret - først det søde fra sweet patatoe, så det syrlige fra citronen og så et godt spark af chili til at runde af med!
Opskriften er til 2-3 personer.
Pandekager
- 1 dl semulje/semolina/semola mel
- 1 dl hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 2 tsk. brune sennepsfrø
- Vand
De tørre ingredienser blandes og der tilføres vand indtil den har en tynd pandekagedejs-konsistens.Steges på en pande med fedtstof indtil de er sprøde i kanten (var selv lidt for utålmodig, så mine blev lidt blege og bløde - godt man kan øve sig en anden gang så (: ).
Fyld
- 4 sweet patatoes
- 4 tilsvarende almindelige kartofler
- 2 tsk. brune sennepsfrø
- 1½ tsk. gurkemeje
- Ingefær svarende til 2 led af tomlen
- 3 fed hvidløg
- 2 skalotteløg
- 1½ chili
- Citronsaft - limesaft er bedre!
- Forårsløg
- Koriander eller mynte
Kartoflerne bages møre i ovnen, skrælles og moses sammen. Revet ingefær, most hvidløg, skivede skalotteløg og chili og krydderier steges i lidt olie på en varm pande og blandes herefter i kartoffelmosen sammen med citronsaft og koriander/mynte.
Anret på pandekage og drys med snittede forårsløg.
Anret på pandekage og drys med snittede forårsløg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar