Mig

20årig Mønbo, der er flyttet fra landliv til byliv i forbindelse med studier i Biomedicin. Jeg bor i en dejlig toværelses lejlighed midt i Odense sammen med ham <3 

Det hyggelige køkken er rammen om min passion for sund, nærende, men til tider også syndig madlavning. Det gør mig glad at se en smukt anrettet tallerken foran mig som samtidig er en lille bid af ren nydelse. Det visuelle er for mig lige så stor en del af en gastronomisk oplevelse som smag og duft er.

Jeg er født og opvokset på Møn - masser af armplads, frisk luft, skov lige rundt om hjørnet og mange andre af naturens gaver, der medfølger at bo på landet. Jeg nyder at kunne plukke æbler lige fra træet og spise nye gulerødder af egen avl - en frihed som jeg må undvære nu da landliv er udskiftet med byliv for en periode i mit liv.
Heldigvis har vi en dejlig lille altan - nordvestvendt - men en altan! Her dyrker jeg mine gode nordiske krydderurter, salat, rabarber, jordbær og har endda forsøgt mig med tomatplanter. I køkkenets lune vindueskarme står der sydeuropæiske urter, der giver lejligheden den dejligste duft.

Glæden ved at fordybe mig i egne tanker mens jeg lader hånden føre blyanten, er en glæde som jeg alt for sjældent har tid til - jeg elsker at tegne og har altid gjort det, lige fra mit allerførste forsøg på at tegne en blåhval som helt lille.
Og af og til nogle arrangerede klatter maling på et lærred mens Pink Floyd, Queen & Electric Light Orchestra fylder lydrummet.

Derudover er jeg vanvittigt fascineret af kunsten af at tage smukke billeder. Mit Canon EOS 500 D spejlrefleks fulgte mig trofast på min 1o7oo km lange Overland Adventure henover det østlige og sydlige Afrika. Siden da er mit kamera dog blevet forsømt på det groveste og har måttet nøjes med madfotografier - lidt af en nedgradering må man sige. Tid er evigt den manglende faktor!

Og så strikker jeg også!

Bloggen blev oprettet den 05/04 2013 med henblik på at dele diverse kreative sysler - alt fra madlavning til kunst og til grønne fingre. Af og til vil der måske også dukke en solstrålehistorie op fra livets arkiver, som jeg blot synes jeg vil dele med verdenen. Så der burde være noget for alle!

Alle billeder på bloggen er taget af bloggeren selv, så jeg vil foretrække, at der spørges hvis billederne vil bruges andet steds. Og vær endelig ikke sky for at kommentere eller spørge ind til mine indlæg! Jeg vil gøre mit bedste for at besvare et hvilket som helst spørgsmål I måtte have på hjerte.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar