- 2oo g chokolade 7o %
- 2oo g chokolade af supermarkedets det billige (har ikke ligeså høj procent)
- 5o g margarine
- 2 mellemstore æg
- 17o g sukker
- 1 tsk. vaniljesukker
- 85 g hvedemel
- 1 spsk. usødet kakao
- ½ tsk. salt
- 1 tsk. bagepulver
Forvarm ovnen til 17o grader C.
Hak 2oo g chokolade groft og smelt det sammen med margarine over vandbad. Pisk i mellemtiden sukker, vanilje og æg godt sammen. Når chokoladen er smeltet hældes den over i æggemassen og der piskes kortvarigt til det er blandet.
Sigt mel, salt og bagepulver sammen og rør det i chokolademassen lidt ad gangen. Hak de sidste 2oo g chokolade groft og vend dem i massen.
Fordel 12-14 lige store klatter på to plader med bagepapir med rigtig god afstand - de flyder rigtig meget ud! Bag i 10-15 minutter til de er flydt ud og begyndt at sprække godt i overfladen. Tag dem ud og lad dem køle.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar