torsdag den 5. september 2013

Ærtesuppe

Studerende kan sagtens have et spændende madliv på trods af en trang økonomi - suppen her koster næsten ingenting, er sund, mættende, cremet og utrolig smagfuld!
 

 
Det skal bruges til 2 personer (4 personer hvis brugt som forret)
  • lidt olivenolie
  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 5oo g ærter
  • ½ L hønsebouillon
  • Diverse topping
Hak løg og hvidløg og lad dem blive bløde i en gryde med olivenolie. Kom ærter og hønsebouillon ved og lad det koge op. Simre i små 5 minutter og pureres med en stavblender. Sigt suppen og giv den lidt ekstra varme. Smag til med salt, peber og citronsaft.
 
Kan serveres med en bred variation af toppings. Her har jeg valgt at bruge ærteskud og cashews, men du kan bruge andre spirer, nødder eller endda æble/pæretern eller bare servere den som den er. Bare lad fantasien løbe!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar