søndag den 15. juni 2014

Agurkesalat med Radise & Indiske krydderier

Jeg har for tiden en flirt med indisk mad! I aften står den på en indisk gulerodssalat og om et par dage indiske dosas - men her og nu blev jeg inspireret til at lave en agurkesalat som har lidt mere at byde på ifht. den traditionelle danske variant.

Ingredienser
  • 2 dl lagereddike
  • 2 dl varmt vand
  • 2oo g sukker
  • 1 agurk
  • 4-5 store radiser
  • lidt rød chili
  • 1o hele peberkorn
  • ½-1 spsk. gule sennepsfrø
  • ½-1 tsk. korianderfrø
Sukker opløses i blandingen af eddike og vand ved brug af piskeris. Agurk og radiser skyldes og skæres i strimler med en kartoffelskræller - lægges i lagen og krydderier og skivet chili kommes i. Lad den trække minimum 5 timer inden brug.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar