Jeg har aldrig været fan af den helt klassiske kartoffelsalat med yoghurt - men er til gengæld helt pjattet med den mere grønne variant med urter og olie! Purløgsolien i denne sommerlige kartoffelsalat med nordiske urter really makes it! Det lyder besværligt, men det tager maks 1o minutter - og det er det værd!
Til 2 personer
- 15 nye kartofler
- 8 store radiser
- 2 Skalotteløg
- Nordiske urter
- Purløgsolie - her
- Citronsaft
- Salt og peber
Kartofler koges i rigeligt saltet vand og køles ned til køleskabstemperatur inden de skæres i store tern. Radiser vaskes og skives med kartoffelskræller, skalotteløg halveres og skæres i tynde tynde skiver. Kartofler, radiser og løg vendes i purløgsolie - se link i ingrediens-listen - og urter (purløg, persille og dild) vendes i. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar