Nemt og hurtigt - perfekt til en hverdagsaften hvor det er småt med energi eller tid - dog skal marinaden have lidt tid til at trække ind i kødet, men det er jo noget man kan vælge at gøre allerede fra morgenstunden :)
Til 3 små spyd
- 2 stk. tykstegsbøffer eller lign.
- 2 tsk. tiki masala
- ½ tsk korrianderfrø
- Salt og peber
- Rapsolie
- 1 dl perlebyg
- En håndfuld grønne druer
- Agurk
- Appelsin
- Pistacienødder
- Persille
Tykstegsbøfferne blev skåret i 12 store tern som lå i en marinade af olie og krydderier i et par timer på køl.
En gryde med vand sættes over - når det koger kommes perlebyg i og koges i 2o minutter. I mellemtiden skæres skralden fra appelsinen som skives i både. Vindruer halveres, agurken skives, persillen hakkes og pistacienødderne pilles. Perlebyggen skyldes efter kogningen og vendes med resten af ingredienserne
De 4 stykker kød sættes på træspyd og kødet steges på en meget varm pande til det har fået flot farve og stadig er en smule rosa i midten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar