Beklager de lidt løse mængdeenheder - det gik lidt stærkt
Til 2 personer
- 1 ds hakkede tomater
- ½ ds tomatpure
- laurbærblade, rosmarin, basilikum, timian, oregano
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 tsk. balsamico
- 1 tsk. sukker
- ½ pakke magert svinefars
- 2 håndfulde rasp
- 1 skive rugbrød
- 2 håndfulde havregryn
- 2 æg
- Lidt mælk
- Mel
- Persille
- Basilikum
- 1 pakke fettuccine-pasta (jeg brugte fuldkorns-udgaven)
Løget og hvidløg hakkes fint og steges i olie på en pande. Halvdelen tages fra og tomatpure røres i det resterende løg og herefter hakkede tomter, krydderier, salt og peber. Smages til med balsamico, sukker, salt og peber.
Imens tomatsaucen står og hygger sig, så røres de fratagene løg sammen med svinefars, rasp, blendet rugbrød, havregryn, persille, basilikum og samles med æg og en sjat mælk. Konsistensen skal være relativ tør - justeres med mel. Formes til små kødboler og steges på en pande.
Pasta koges og vendes herefter i tomatsaucen og kødboller. Bon Appétit !
Ingen kommentarer:
Send en kommentar