tirsdag den 27. august 2013

Kartoffel-æblerösti med laksesalat med agurk, druer & rygeost

En nem lækker hverdagsret.


Rösti
  • Kartofler
  • Æble
  • Mel
  • Lidt mandler
  • Æg
  • Olivenolie
  • Citronsaft
  • Salt & peber
Kartofler og æbler rives og blandes med de øvrige råvarer. Sæt to klatter på bagepapir og tryk dem ud med en ske. Bages ved 175 grader varmluft i ca. 3o minutter.

Laksesalat
  • Røget laks
  • Agurk
  • Vindruer
  • Rygeost 1 %
  • A28
  • Citronsaft
  • Dild
  • Salt & peber
Skær agurk, vindruer og laks i små tern. Vend med de øvrige råvarer og stilles koldt indtil servering.

Desuden
  • Frisk spinat
  • æblebåde
Så snart röstierne er kommet ud kommes den kolde laksesalat ovenpå, pynt og server mens röstierne stadig er varme og sprøde og laksesalaten blød og dejlig kold.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar