lørdag den 13. juli 2013

Panerede tigerrejer

Kontrasten mellem den knassende, sprøde ydre og den saftlige bløde midte, skaber en helt perfekt balance i denne Gudespise!


Server dem som forret ved mindre selskaber eller spis dem med en god salat til aftensmad, tja, eller lav en alternativ burger ud af dem!

Det skal du bruge
  • Frosne, rå tigerrejer
  • Grov rasp
  • Chayenne peber
  • Barbecue
  • Salt & peber
  • Æg
  • Mel
  • Sød chilisauce til servering
Lad rejerne tø i køleskab natten over. Pil dem og fjern de to strenge, der sidder i ryg og mave og skyld dem grundigt. Lad dem dryppe af for vand på et stykke køkkenrulle.
Find 3 dybe tallerkner frem. I den ene piskes et æg sammen, det andet kommes mel i og den sidste kommes rasp krydret med salt, peber, Chayenne og barbecue i.
Jeg var for nærig til at investere i en dyr pose panko rasp, så jeg har selv lavet min rasp af nogle havreboller fra fryseren. Sæt dig aftenen før og se en film, men du nulre brødet til krummer. Tænd ovnen på 130-150 grader C og lad krummerne tørre ind til en dejlig grov rasp.

Vend rejerne først i æg, så mel og så rasp. Fritér dem i en rapsolie indtil de har fået en mørk gylden farve. Jo varmere olien er, jo korte tid og jo mindre olie når rejerne at suge.
 
Server dem som fingeremad, hvor hver person har sit eget lille glas med sød chilisauce til at dyppe rejerne i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar